Markkinoiden tehokkaimmat ja kestävimmät rakennusimurit — toimitus jopa samana päivänä!

Markkinoiden parhaat rakennusimurit

On hyviä, on parempia ja sitten on parhaita! Ren Luftin ainutlaatuiset rakennusimurit ovat varma valinta tehoa, laatua ja kestävyyttä arvostavalle. RenLuftin rakennusimureissa kohtaa markkinoiden paras tehokkuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys.

Monelle rakennusimurin osto on pakollinen sijoitus, jotta voi tehdä sitä missä on itse paras. Me haluamme tuoda markkinoille laitteita, joilla voit keskittyä siihen tärkeään ja luottaa että imuri toimii, kun sitä tarvitset.

Kaikki RenLuftin G-sarjan rakennusimurit ovat suunniteltu Suomessa 25 vuoden alatietämyksen pohjalta. Halusimme vastata markkinoiden tarpeisiin ja ikuisuus ongelmiin kehittämällä tuotteita, jotka ovat oikeasti tarkoitettu ammattilaisille ja ammattilaiskäyttöön. Rakennusimurit ovat aina liikkeessä sekä kovassa käytössä ja näiden pohjalta lähdimme kehittelemään markkinoiden parhaimpia rakennusimureita.
Ota yhteyttä ja kysy lisää

7 tuotetta

Mallimme ovat markkinoiden tehokkaimpia

Vakiona rakennusimureissa on 1700W moottori, joten imurit ovat 30–40 % tehokkaampia, kuin markkinoilla olevat saman kokoluokan rakennusimurit. Imuteho on yksi asia, jota halusimme lähteä nostamaan, sen ollessa tehokkaan siivoamisen ja pölynhallinnan keskiössä rakennusimurien kohdalla. Laitteitamme käyttäessä pölynhallinta ei jää ainakaan imutehosta kiinni!

…ja kestävät kovaa käyttöä

Kestävyys taas tulee esille rungon ja kaikkien kulutusosien ollessa terästä. Tämä takaa rakennusimurien kovankin käytön työmaalla ja luo pitkän elinkaaren laitteelle. Laitteet joutuvat monenlaisiin paikkoihin ja tilanteisiin sekä niihin kiireisiin perjantai iltapäivän siivouksiin, joista haluaa päästä nopeasti eteenpäin. Näissä tilanteissa laitteen pitää kestää kovempaakin tekemistä. Siksi teimme kaikki rakennusimurimme teräksestä ja vahvistimme juuri niitä kohtia mitkä ovat kovimmassa kulutuksessa.

Helppokäyttöisyys taas rakentuu eri osista: huolto, koko, paino. Huollot ovat helppo tehdä myös kentällä osien ollessa pulteilla kiinni, eikä esim. hitsattuna. Eli jos rengas menee kentällä rikki voi rakennusimuriin hakea vain uuden sopivan renkaan lähimmästä liikkeestä ja vaihtaa itse. Myös imurin runko on helposti avattavissa. Kokonsa puolesta imurit ovat hyvin näppäriä. Imurit ovat aina pienempiä verrannollisesti saman kokoluokan kilpailijoiden laitteisiin. Tämä helpottaa rakennusimurien siirtelyä ja autoon pakkaamista. Vaikka koneet ovat terästä, eivät ne paina kokonsa ansiosta liikaa yhden ihmisen käsiteltäväksi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Näistä laitteista olemme ylpeitä!

Kun teet jotain parhaiten, on siitä helppo olla ylpeä. Siksi olemme ylpeitä kaikista meidän tuotteistamme eikä meidän tarvitse piilotella kehujemme takana, vaan voimme takaa kaiken mitä lupaamme!

Kvartsi- ja asbestipöly ovat arkipäivää monelle työmaalla työskentelevälle. Uudet säädökset myös kvartsipölyn kohdalla ovat tuoneet tarkkuutta pölynhallintaan ja sen suorittamiseen. RenLuftin kaikki laitteet ovat täysin soveltuvia kummallekin ongelmapölylle, hepa H13-suodattimien ansiosta. Joten on yksi huolehdittava asia vähemmän!

Jos sinulla on ongelma, meiltä löytyy ratkaisu.

Neuvomme mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Voit kysyä meiltä myös neuvoja tuotteen käyttöön tai muuhun ongelmatilanteeseen.

Sinua palvelee, Matias Tirronen, Toimitusjohtaja

0400415037  matias.tirronen@renluft.fi

Asiantunteva palvelu
Ota meihin yhteyttä

Laadukkaat laitteet
Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde

Nopea toimitus
Jopa samana päivänä

Copyright © 2024