Markkinoiden tehokkaimmat ja kestävimmät rakennusimurit — toimitus jopa samana päivänä!

Meistä

Ren Luft Oy Ab:n syvin idea on ollut lähteä uudistamaan nykyistä markkinaa ja tuoda parempia vaihtoehtoja käyttäjilleen. Pölynhallintalaitteet ovat jo vuosia olleet samanlaisia, ilman minkäänlaista innovatiivista ajattelua, tai edes käyttäjän käyttökokemuksen maksimoimista. Tähän Ren Luft Oy haluaa tehdä muutoksen.

Laitteet on suunniteltu käyttäjän tarpeita ajatellen, niiden ollessa tehokkaampia, kestävämpiä ja mukavampia käyttää kuin muut markkinoilla olevat laitteet tällä hetkellä. Ren Luft Oy Ab valmistaa tällä hetkellä omat rakennusimurit, vesi-imurit sekä pian myös alipaineistajat.

Innovatiivinen laitevalmistaja

Kaikki laitteet mitä Ren Luft Oy valmistaa, ovat tehokkaampia Ren Luftin käyttäessä 1700W moottoreita, verrattuna markkinoiden 1200-1300W moottoreihin. Tämä takaa paremman siivousjäljen, nopeuttaa työtä sekä antaa käyttäjälle enemmän mahdollisuuksia imurin käyttöön. Käyttäjä voi esim. lisätä pidemmän letkun laitteeseen, tai jättää sen, vaikka toiseen kerrokseen ja vetää letkulla imu kohdekerrokseen. Mahdollisuudet ovat loputtomat!

G12S rakennusimuri

Kestävät laitteet ja helposti saatavat varaosat

Kestävyys tulee esille, kun laitteita katsoo lähempää. Koneen runkona on aina metalli ja kaikki irrotettavat osat ovat muttereilla kiinni. Mietit varmasti, että miksi tämä on tärkeätä? Metallirungon ansiosta kone kestää kovempaa käsittelyä ja antaa sille pidemmän käyttöiän. Kone ei mene ollenkaan niin helposti rikki, eikä sen kanssa tarvitse varoa niin paljon.

Kun koneen kaikki osat ovat irrotettavissa, on sen huolto helpompaa myös kentällä. Miksi ihmeessä ammattirakentaja joutuu tuomaan imurin huoltoon renkaan taituttua? Samaa mekin olemme ihmetelleet, joten nyt voit vain hakea uuden renkaan ja vaihtaa sen itse. Helppoa.

Kaikki RenLuft Oy Ab tuotteet valmistetaan Kiinassa, eikä se ole meille mikään häpeilynasia. Kun koet nämä laitteet, niin ymmärrät viimeistään silloin, että miksi ei.

Tervetuloa katsomaan laitteita, tai soita meille!

Asiantunteva palvelu
Ota meihin yhteyttä

Laadukkaat laitteet
Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde

Nopea toimitus
Jopa samana päivänä

Copyright © 2024