Markkinoiden tehokkaimmat ja kestävimmät rakennusimurit — toimitus jopa samana päivänä!

Rakennusimuri G22

G22 rakennusimuri on kustannustehokkain ratkaisu mitä markkinoilla on tarjolla!

Monelle rakennusimurin hankinta on hankalaa, ja me RenLuftilla tiedostetaan se. G22 on kehitetty jokaisen käyttöön sopivaksi, tehokkaaksi, kestäväksi, mutta myös kustannuksiltaan helpoksi valinnaksi. G22 vastaa kaikkiin tarpeisiin mitä imurilta voitte vaatia!

G22 sisällä hyrrää kaksi 1200W moottoria, 2400W yhteisteholla. Näiden ansiosta laite sopii monenlaiseen käyttöön, asbestitöistä – loppusiivoukseen. Imurin käyttö on helppoa eikä sen käyttäminen vaadi sen enempää opettelua. Imuri on myös tehokkaasti pakattu kooltaan, joten sen liikuttaminen on helppoa.

G22 rakennusimuri on tehty teräksestä kuten kaikki G-sarjan imurit. Tämä takaa laitteelle pitkän iän sekä sen että laite kestää kovaakin tekemistä. Laitteessa itsessään on kaikki osat kiinnitetty muttereilla, jotta sen korjaaminen sekä huoltaminen on mahdollisimman helppoa.

G22 rakennusimuria suunnitellessa on otettu huomioon kaikki ongelmakohdat mitä rakennusimureissa on ja esim nappulat ja muut helposti iskua ottavat osat on upotettu runkoon sisään. Näin vältyt lyhyiltä huoltoväleiltä ja voit luottaa imurin olevan pitkän ajan sijoitus!

Paino – 50 Kg
Korkeus – 1220mm
Teho – 2400W ( 2x1200W )
Hepa H13 suodatin 2 kpl (S26)
Kartiosuodatin polyesteriä 3,2m²
Imuletku ø50mm 7,5m, lattiasuulake sekä imuputki
Longopac® 22m
Suodattimen puhdistus paineiskuravituksella
2x1200W Ametekin moottoria

Asiantunteva palvelu
Ota meihin yhteyttä

Laadukkaat laitteet
Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde

Nopea toimitus
Jopa samana päivänä

Copyright © 2024