Markkinoiden tehokkaimmat ja kestävimmät rakennusimurit — toimitus jopa samana päivänä!

Alipaineistajat

Ren Luft Oy Ab ja Sila Ab löivät kättä päälle! Ren Luft toimittaa nyt Silan Ruotsissa valmistettuja alipaineistajia nyt Suomen markkinoille. Kaikki Sila alipaineistajat, ovat H-luokiteltuja, sekä ne läpäisevät tiukimmatkin testit ja siten soveltuvat myös asbesti- ja kvartsipölylle.

Ren Luftissa meille on ollut aina tärkeää voida taata asiakkaalle parempi tuote, kuin muut markkinoilla olevat. Tätä edustaa Silan alipaineistajat.

Suuri ero Silan alipaineistajissa on niiden teho, äänitaso sekä korkea laatu. Eroten muista markkinoilla toimivista yrityksistä Sila kertoo todelliset ilmamäärät, jolloin voit luottaa alipaineistajan tekevän sen mitä lupaa.

Silan alipaineistajat ovat myös huomattavasti hiljaisempia, kuin kilpailijoiden laitteet. Voit käyttää kolmea Silan saavuttaaksesti toisen markkinoilla olevan laitteen äänitason.

Parempi laatu ei vain kuulu, mutta myös tuntuu. Parempi moottori ja kasaus tekevät myös painehäviön pienemmäksi, kuin kilpailijoilla. Kun suodattimet eivät mene yhtä helposti tukkoon on työntekeminen myös mukavampaa.

4 tuotetta

Jos sinulla on ongelma, meiltä löytyy ratkaisu.

Neuvomme mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Voit kysyä meiltä myös neuvoja tuotteen käyttöön tai muuhun ongelmatilanteeseen.

Sinua palvelee, Matias Tirronen, Toimitusjohtaja

0400415037  matias.tirronen@renluft.fi

Asiantunteva palvelu
Ota meihin yhteyttä

Laadukkaat laitteet
Ainutlaatuinen hinta-laatusuhde

Nopea toimitus
Jopa samana päivänä

Copyright © 2024